Sportdobbanás

2012.07.09. 11:59

Magabiztos megjelenés, kockás has, sármos mosoly.. Ennyi lenne a sportolók verhetetlen és ellenállhatatlan kelléktára? Vajon mi az, ami miatt a sportos pasik hódítanak, amik miatt még egy alapjában független nő is feladná élete nagy "mérkőzését"? Lelibben a fátyol a titokról..



 "A vonzerő az, amivel úgy kapunk pozitív választ, hogy nem is kérdeztünk semmit." (Albert Camus)

Irigylésre méltónak tűnik egy olyan nő helyzete, aki egész nap kisportolt pasik között dolgozik. Mindennapi látványként találkozik a Nagy Ragadozókkal, akikről a lányok ábrándoznak és mindent megadnának olykor egy huncut mosolyukért, egy velük töltött éjszakáért. A sportolók külön "kaszt", de mi az amiért annyival vonzóbbak, mint egy helyes pincér, egy megnyerő ügyvéd vagy éppen a szomszédfiú?

A legkézenfekvőbb válasz a külső talán, a kidolgozott felsőtest, formás popsi vagy éppen a kockás has. Ám ez túl egyszerű lenne, ha csak ez vonzaná a nőket, akkor elég lenne a konditermekbe elmászkálni pasikat stírölni. Szerepel a listán még a népszerűségük, az, hogy imponáló lehet, hogy a figyelem középpontjában állnak. Az ilyesmire gerjedő lányok azt hiszem a színészek, zenészek mellett megkörnyékezik a sportolókat is. 

"Mindennek van energetikai töltete, a megoldatlan konfliktusoknak, de a kiegyensúlyozottságnak is. Ezt hívják kisugárzásnak."

 Ami engem leginkább megfog egy pasiban az a stílusa, magabiztossága mellett leginkább a mosolya és a csillogás a szemében. A sporthoz én mindig olyan embereket kapcsolok, akik valami iránt elhivatottak. Akik a céljaikért áldozatokat hoznak és akik nap,mint nap a nehézségek ellenére, mellett is dolgoznak a közönségükért, önmagukért. A sport, sportolás olyan, mint a szerelem. Néha magad elé kell helyezni a másikat, a csapatot, a te sikerednél, örömödnél fontosabb a másik vagy az együtt kitűzött közös cél elérése.

 Amikor egy sportoló mesél a mindennapjairól, a küzdelmeiről, az örömeiről vagy a kudarcairól az aranyérmek helyett őszinte boldogságot, az elvesztett csaták hátrahagyott hegeit is "látom". Az ember része lesz valaminek és az a valami is része lesz az embernek. Formál, alakít, ahogy teszi veled a szerelem is. És ez olyan, ami megérint, ami engem is jobbra ösztönöz és azt hiszem ezt keresem nemcsak a munkában, a magánéletben is.

 "A vágyat nem a test csinálja! A vágy a lélek ajándéka a testnek."

 Nem mondom, hogy a látvány mellékes, csak azt hogy vonzóbb egy mosolygós, jóképű és elhivatott sportos srác, mint egy nagymenő, kocáshasú kirakatpasi. Aki boldogan és büszkén emel fel, akit nehézségek közepedte te is a továbbra ösztönözhetsz. A vágy testileg jelentkezik, de az elmét is gyötri. A bizsergés a bőrödön kezdődik, de a szívedhez is elér a végén.

Szerző: nymia

Szólj hozzá!

Címkék: Marslakók

A bejegyzés trackback címe:

https://ruzsesstopli.blog.hu/api/trackback/id/tr683211193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása