Hétfői merengő

2012.07.23. 12:59

Legszívesebben én is csak hemperegnék az ágyamban, mint egy macska. Szívesen átaludnám legtöbbször ezt a napot. A napot, amikor előttem tornyosulnak már a heti tennivalók, a határidőnaptáromba firkálgatok egész délelőtt, miközben még élénken zakatolnak a fejemben a hétvége történései. Mindig feleszmélek, hogy 24 óra mennyire gyökeresen meg tudja változtatni egy ember gondolkodását és elhatározásait...kár hogy az érzelmek felülírásához 24 fényév is kevésnek tűnik...


Olykor könnyű önsajnálatba süppedezni, hajlamosak vagyunk minden jó és pozitív dolog ellenére is annak az egy dolognak a hiányát tragédiaként megélni, ami éppen nincs birtokunkban. Ilyenkor aztán jönnek a nagy agyalások, meg a barátnőknek újra meg újra feltett "Miért?-ek". Nem is tudom, ilyenkor válaszokat remélünk vagy egyszerűen csak a lelkünk megnyugtatása miatt panaszkodunk?!

 Ezeknek a hálójában néha úgy érzem, olyan az életem, akár egy meccs. Mindennap készülök keményen, tréningezem az agyam mellett a lelkem és szívem is, hogy amikor eljön a nagy nap, a bizonyítás vagy a próbatétel, ideje, én készen álljak rá. Ott toporgok a partvonal mellett, készen a "bevetésre" és akkor valami történik. Vége lesz, mielőtt igazán elkezdődött volna számomra. Részese vagyok a dolgoknak, de a lehetőség csak lehetőség marad. A hétfő a tegnapok elmulasztott pillanatairól, a megélt és meg nem élt érzésekről szól.

Hiszen ott van Ő, aki puszta jelenlétével is felpezsdíti a vérem, akit elég meglátnom és máris elvesztem a kontrollt az agyam fölött. Ő, aki lehetne az Igazi, de csak nem akar az lenni. Kihívás, Áldozat, Vadász? Vajon melyik definíció használatos arra a férfira, aki egyszerre vonz és taszít, akiért mindened odaadnád, de közben a következő pillanatban úgy viselkedik veled, hogy látni sem akarod?! Éppen úgy érzed mindenki kellene neki, egyedül te vagy, aki nem... Mosolyogsz magadon, mert sírni nincs értelme. Elhatározod magad, mert élni nélküle is érdemes.

Rájössz a citrom is lehet finom, ha kérsz hozzá egy kis Tequilát, egy buli is lehet jó, ha nem azt figyeled, hogy Ő éppen mit csinál, hanem átadod magad a zenének... A csajok ott vannak, akikkel elég összenéznetek és olvassátok a másik gondolatait... Az eszed nem is irányít, de kompenzálhatja a szív kilengéseit.

Az újrakezdéshez néha kell egy szexi ruci, kis rúzs... na és persze néhány apró csel sosem árt...

A bejegyzés trackback címe:

https://ruzsesstopli.blog.hu/api/trackback/id/tr663204004
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása